Hypnotherapie

Hypnotherapie om je bewustzijn te vergroten en je mogelijkheden beter te benutten

Misschien spelen er zaken die dieper verborgen in je psyche liggen, waar je met je bewustzijn en je wil niet helemaal bij  kunt komen. Hypnotherapie kan je mogelijk helpen deze zaken naar je bewustzijn te halen en zo je talenten en mogelijkheden beter te benutten.

Wat is hypnotherapie?

Hypno-therapie is een specifieke behandelmethode binnen de psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van trance. Trance is te vergelijken met een vorm van meditatie. Je kunt het omschrijven als een geconcentreerde aandacht in de binnenwereld die je helpt om op een veilige manier achter jouw probleem te komen. Wat jou belemmert in jouw dagelijks leven, om te achterhalen welke gevoelens, gedachten en gebeurtenissen hierin een rol spelen. Trance helpt je ook gebeurtenissen uit het verleden te verwerken wanneer dat nodig is om jouw leven te kunnen leiden zoals jij dat wilt.

Vergelijk het niet met de hypnose die je op tv ziet, want je doet niets wat je niet wilt. Jij blijft de regie houden, ik ondersteun en begeleid je, veilig en vertrouwd.

 Wat levert hypnotherapie je op?

Je vindt rust en een nieuw evenwicht in je dagelijks leven. Je leert de invloed van negatieve gevoelens en gebeurtenissen te hanteren waardoor je er minder last van hebt.

Wanneer is hypnotherapie een goed idee?

  • psychische problemen waarbij praten niet werkt
  • psychische voorbereiding op heftige gebeurtenissen
  • de wens eigen mogelijkheden beter en adequater te benutten
  • het verbeteren van leerprestaties of werk
  • het vergroten van de creatieve mogelijkheden.

Je mag me bellen voor een afspraak: 06-12857656

of mailen: an@ankieft.nl